Όροι χρήσης

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα κείμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Κόκκινης Καμέλιας. Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού τους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Περιεχόμενο και συμβουλές

Το παρόν blog είναι προσωπικό και οι απόψεις που εκφράζονται είναι της αρθρογράφου, με σκοπό να ενημερώσουν, να συμβουλέψουν ή να ψυχαγωγήσουν. Οι πληροφορίες άρθρων που διατυπώνουν γνώμη, δεν υποκαθιστούν ούτε αντικαθιστούν τη συμβουλή ειδικού επαγγελματία στο εκάστοτε θέμα που διαπραγματεύονται.

Υπηρεσία email/newsletter

Η υπηρεσία email παρέχεται στους χρήστες που το επιλέγουν, συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες φόρμες με τα στοιχεία που τους ζητούνται. Τα emails που συλλέγονται για την εγγραφή στο newsletter χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του ιστότοπου, δεν πωλούνται και δε δημοσιεύονται σε τρίτους. Οι χρήστες μπορούν να διακόψουν τη συνδρομή τους ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σχετικό link που υπάρχει στο τέλος κάθε μηνύματος που λαμβάνουν.

Πολιτική σχολίων

Ο ιστότοπος ενθαρρύνει τη διατύπωση σχολίων. Κάθε σχόλιο είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο, εφόσον εκφράζεται κόσμια και δεν είναι προσβλητικό με κανένα τρόπο προς πρόσωπα και καταστάσεις. Τα προσβλητικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Το περιεχόμενο των σχολίων που διατυπώνουν οι χρήστες περιλαμβάνει τις δικές τους απόψεις, τις οποίες δε σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί ο ιστότοπος.

Πολιτική cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη προσωπική online εμπειρία των χρηστών και με τη χρήση του ιστότοπου οι χρήστες αποδέχονται αυτή τη χρήση.

 

Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης.